luni, 4 august 2008

Woodstock mioritic a la Sziget



Roadrunner Music are onoarea si placerea de a anunta oficial intrarea in show biz pe un nou segment – organizarea de concerte, festivaluri si manifestari. Din septembrie ( cind Dekadens va cinta la Cluj alaturi de Recycle Bin si Dance Trauma intr-o locatie surpriza!) trupele noastre se vor produce in diverse amplasamente insolite.

Primul festival de calibru mare va fi organizat pe dealurile vilcene de la Benesti – la circa 40 de kilometri de Craiova, intr-un decor exceptional. Proprietatea contractata pentru concerte , intinsa pe aproape 70 de hectare, din care 40 impadurite, include un platou aflat in imediata vecinatate a conacelor Otetelesenilor, construite in secolul XVIII, in curs de reataurare migaloasa si calificata, una dintre constructii urmind a deveni un somptuos local de festivitati, iar cealalta un hotel luxos si pitoresc in acelasi timp, cu restaurant, crama si gigantica gradina de vara.

Dupa un concert de inaugurare – probabil in toamna aceasta sau cel mai tirziu in primavara urmatoare, locatia va incepe sa gazduiasca festivalul propriu zis incepind cu anul 2010, cind preconizam a aduce aici zeci de trupe alternative si un extrem de numeros public.