vineri, 6 februarie 2009

Precizari reiterate in mod necesar

Roadrunner Music dimpreuna cu satelitul sau in curs de intemeiere – Full Frontal Productions - promoveaza muzica alternativa, post punk, new wave sau cum doriti sa denumim nisa asta.

Nu producem altceva nici pe banii nostri si nicidecum pe banii clientului. Avem propriul scouting, propriile criterii, nenumarate prejudecati si idei foarte fixe.

Exemplificam. Noi nu consideram Bloc Party, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Coldplay, Editors etc.  muzica alternativa, chiar daca VH1 o difuzeaza la Flipside (unde cad si muste ca REM, Simply Red, Keane, Maroon 5). In fapt nu consideram ca ce fac cei de mai sus se poate numi muzica.

Epigonismul ieftin, manierismul lugubru al trupelor mici romanesti ne lasa reci in cel mai bun caz, asta atunci cind nu ne scirbeste profund.

In alta ordine de idei, pentru noi conteaza foarte tare CE se cinta, si nu CUM. Preferam amatorismul inteligent manierismului sterp dar tehnic bine realizat. E mai putin important sa cinti bine. Geme planeta de trupe de local care interpreteaza perfect ideile altora.

Roadrunner Music / Full Frontal nu sprijina initiativele altora, nu colaboreaza decit din pornire proprie si nu se inregimenteaza in proiecte collective.

Nu organizam concerte, lansari, turnee si nu prestam nici un fel de servicii contra cost.

Nu inchiriem capacitati de productie, spatii, masini, instrumente.

Nu dorim sa distribuim in alte retele.

Nu facem altceva decit vrem sa facem.