luni, 22 septembrie 2008

A revenit Jumbo!

Mansarda lui Jumbo s-a mutat intr-un subsol, fapt pentru care si-a schimbat numele si porecla, The Loft devenind ‘Control’. Localul e generos, amplasat intr-un vechi club de noapte de fite in pasajul Victoria, capatul dinspre strada Academiei.

Inaugurarea a avut loc vineri, 19 septembrie, prilej cu care au concertat The Amsterdams, cu Monojacks in deschidere.

Simbata au cintat The Pixels.

Barul are de toate, si bune si rele, si plusuri si minusuri.

Ne-am bucurat ca a reaparut in peisaj, primo. Secundo, incinta e mare, inalta, generoasa. Arata curat. Lume spalata, publicul celor de la Amsterdams si Pixels, plus lumea adusa de amfitrioni cu vadit efort, pentru deschidere. Nici nu ne asteptam la altceva. E singurul club din Bucuresti cu backstage. Bautura buna. Miroase frumos.

Acustica e ingrozitoare. Ecou, canale de aerisire care vibreaza, arcade, nenorocire! Cu toate eforturile echipei Stratone/ Jan Pasniciuc, cu toata experienta trupelor, s-a auzit ca la Orange Concept Store,ca la Fire, adica prost.

Pereti cenusii, senzatie de intuneric cetos, trebuie sa te concentrezi cind pasesti, sentiment de grota vizitabila. Un remarcabil minus a rezidat in faptul ca amenajarea nu era gata in momentul deschiderii clubului. Niste proletari cu fete de ingineri resapati  mestereau la intrare vineri la ora 22! Monojacks performau si aia dadeau cu bormasina in pereti. Zgomot, praf pe scari, bulibaseala romaneasca.

O sa tot mergem, insa, la Control. Ne-a placut tare la Loft si credem ca o sa ne placa si la Control.