miercuri, 29 octombrie 2008

Dekadens pe sticla la toate televiziunile care conteaza


Duminica, 26 octombrie, orele 14, in reluare in aceeasi seara si marti dimineata, Pro TV a difuzat in cadrul emisiunii Apropo TV, realizata de Andi Moisescu, materialul despre Dekadens. Vezi si pe net, http://www.protv.ro/emisiuni/shows/apropo-tv/video/12403

Ne-a placut reportajul, in oarecare masura, insa n-am putut trece peste enervarea fireasca provocata de incompetenta crasa a redactorilor care au grafiat gresit numele trupei – ‘dekadence’ pe site-ul televiziunii si ‘dekadance’ in Pro TV Magazin.

Acuma, noi stiam de peste zece ani cum a reusit Moisescu sa fie bagat in seama in presa romana, insa speram ca, la rindul sau, sa angajeze pe alte criterii...

Marti, 28 octombrie, la 21.30, MTV Romania a lansat in eter interviul cu Becky Elian, coerenta si simpatica in maniera ei obisnuita.

Marti dimineata, in incinta Next Dog Studio, Becky, Jan si Bogdan au acordat un interviu echipei TVR Doru Ionescu/Raluca Tamas, aceasta din urma consemnind si pentru revista ‘Popcorn’, materialul urmind a aparea in luna decembrie.

In a doua jumatate a lunii noiembrie TVR va difuza doua emisiuni despre artistii Roadrunner Music, in speta Rodion Rosca si Dekadens.