miercuri, 4 martie 2009

Conferinta de presa Roadrunner Music la Music Box




Marti, 3 martie, incepind cu orele 13, Roadrunner Music  a organizat conferinta de presa prilejuita de ultimele evenimente fericite din scurta dar furtunoasa sa existenta.

In lounge-ul Music Box, Mihai Antonescu a vorbit despre turneul trupei Dekadens in SUA si Canada, cel mai intins turneu al unei trupe romanesti rock din toate timpurile, turneu marcat de participarea la doua festivaluri internationale majore – Canadian Music Fest in Toronto si South By Southwest in Austin, Texas, de doua concerte in Windsor si Detroit. Periplul este important, cu atit mai mult cu cit grupul nu va cinta in mediile igrasioase ale diasporei romanesti, adusa la sala de patriotismul rinced si nu din interes pentru ce se cinta.

Antonescu a evocat lansarea celor doua discuri Roadrunner Music, primele realizate fizic in America, compilatia ‘The Next Dog Desert Island Selection’ si albumul de debut solo ‘Sex With Onions’ al lui Oigan (Eugen Nutescu).

Oigan a sustinut cea mai mare parte a conferintei de presa si a acordat ulterior interviuri.

Presa prezenta a fost: TVR, MTV Romania, Radio Romania, Observatorul Cultural, Popcorn, Sunete, Cotidianul, Gardianul, Jurnalul National, Radio Lynx, Bestmusic, adica tot ce e interesant in bransa si are oaresce audienta.

Roadrunner Music multumeste pe aceasta cale presei care a manifestat interes pentru eveniment.

Roadrunner Music doreste sa-si exprime public gratitudinea pentru munca depusa de Jan Pasniciuc, Becky Elian, Mihai Andrei si Bogdan Alexandrescu, in ceea ce priveste performanta trupei Dekadens, iar pentru realizarea celor doua discuri lansate, celor fara de care muzicienii n-ar fi desavirsit produsul si nu l-ar fi pus in lumina:

Mihaela si Dan Vezentan, Nicolae Chiris (New Folder), Oana Marinica (Scrap Art), Rich Furtner si Matt Janicky (Disc Makers), Christian Varga (Mastervargas), Petre Cernat (Music Box), Dana Papadima, Ioana Avadani si Cristina Lupu, Tweety si Adriana (Roadrunner), Adrian Despot si Adrian Ciuplea (Vita de vie), Rares Totu.

Multumim lui Gigi Catrina pentru tot.