joi, 5 martie 2009

Dekadens au decolat spre Continentul Muzicii Mari

Dupa ce a dat interview-uri in stinga si in dreapta si dupa ce miercuri, 4 martie, a prezentat European Top 20 la MTV, cea mai importanta trupa alternativa romaneasca din toate timpurile a decolat spre Toronto, via Paris, in dimineata zilei de joi, 5 martie.

Jan, Becky, Mihai si Boddy, cu table, premier, telecaster si precision de luxe, cu proviziile legale de tigari si cu usoara mahmureala a petrecerilor de adio date lumii muzicii mici, au purces spre doua scene mari.

Vineri, 6 martie, cu decalajul orar de rigoare, vor avea loc doua splendide cintari Roadrunner Music – mega lansarea Oigan la ‘The Silver Church’ si concertul din Windsor al grupului Dekadens.

Nota bene – Dekadens nu cinta la milogii din diaspora care ar merge si la filarmonica din Pantelimon daca aceasta si-ar rostui vreun concert pe bani publici, cum au facut Catanga, Directia 5, Proconsul si alte grupuri lalaitoare. Ei cinta pe scene mari, alaturi de nume sonore, in fata unui public numeros care plateste bilete scumpe nestipendiate de ghertzoii intelectualisti din lozul contribuabilului. Puteti vedea imbucuratoarea realitate , dealtfel,  pe site-urile festivalurilor CMW si SXSW. Puteti admira si pozele lui Janin pe pagina myspace a lui Michael Graves si numele sau sonor pe discul starului.

Deplasarea este oficiala ( atit viza canadiana cit si cea americana  sint vize de lucru) si nu este sponsorizata de terti. Meritul, munca, banii si talentul sint marca Dekadens/Pasniciuc/Roadrunner Music.

De astazi, discul ‘Kill And Tell’ costa 70 RON, atit cit costa un cd al unei trupe anglo-saxone din lumea mare.