luni, 9 martie 2009

Precizari cu caracter strategic-teritorial

Odata cu decizia producerii si lansarii discului ‘Sex With Onions’, Roadrunner Music a  acceptat colaborarea conjuncturala cu o serie de persoane fizice si juridice apropiate artistului Eugen Nutescu, pentru a permite acestuia sa-si promoveze albumul, pe care il consideram exceptional, conform cu interesele sale.

La consumarea lansarii publice, precizam ca:

1.      1. Roadrunner Music nu are nici o legatura cu trustul Realitatea-Catavencu, Radio Guerilla, B 24 FUN etc. Roadrunner Music nu ia bani de la Sorin Ovidiu Vintu, nu are a face cu numitul consortiu si nici nu vrea sa aiba.

2.      2. Roadrunner Music manifesta o antipatie deosebita pentru numitul trust luat in parte sau in intreg si un pronuntat dezgust pentru persoanele care il deservesc.

3.      3. Roadrunner Music nu colaboreaza in mod curent cu Bestmusic, Hotnews, Metropotam.

4.      4. Roadrunner Music nu are legaturi cu organizatii hippiot-intelectualiste ca ‘Salvati Vama Veche’. Noi nu credem ca numita localitate rurala trebuie sau merita a fi salvata ci, dimpotriva, consideram ca este un focar de infectie ce trebuie eradicat.

5.      5. Convingerile domnului Mihai Antonescu sint pronuntat de dreapta. M.A. se spala in fiecare zi, este membru ‘Hotels et Chateaux de France’, ‘Steigenberger’, ‘Leading Hotels of the World’ si nu a fost niciodata cazat in localitati ca 2 Mai sau Vama Veche.

6.      6. Roadrunner Music nu a avut, nu are si nu va avea niciodata parteneriate cu vreo ONG, indiferent  de profil sau natura.

7.      7. Trupa Kumm nu a fost si nu este sub contract Roadrunner, Solever sau Full Frontal.

8.      8. Roadrunner nu este firma clujeana, nu are nimic in comun cu orasul sau aria si sintem foarte mindri de asta.

9.      9. Materialul discului, asa cum a fost realizat, dreptul de reproducere, fotografiile, inregistrarea concertului de lansare, afisul  sint proprietatea Roadrunner si pot fi utilizate de Eugen Nutescu in orice masura. Acceptul domnului Nutescu insa nu este suficient pentru ca cele de mai sus sa fie utilizate de terti.

10.   10.  Roadrunner Music si Full Frontal nu au parteneriate cu alte case de productie, studiouri, sali de repetitie.

  11. Roadrunner Music nu are nici cel mai mic respect fata de Mircea Toma.